Top
Image Alt

Ресторан японської кухні Torishio / Україна, Київ

  |    |  Ресторан японської кухні Torishio / Україна, Київ

Ресторан японської кухні Torishio / Україна, Київ

… Щоб зрозуміти, як насправді харчуються японці, достатньо приїхати до нас, в Торішо ….

Десять років тому японець Кійоко Нагоші з міста Оіта, звернув увагу на шалену популярність ресторану зі смаженою куркою, яким завідував його друг. У нього завжди була така довга черга людей, вони навіть не завжди могли впоратися з усіма клієнтами. “Чому саме цей заклад став настільки популярним на вулиці, де працювало близько 40 подібних ресторанів і яку навіть назвали вулицею смаженої курки?”

Нігоші спробував карааге в декількох закладах для порівняння, але ресторан його друга був безсумнівно найкращим. Він дуже надихнувся його курочкою і відкрив свій перший ресторан Torisho, що в перекладі – “курочка, яка приносить радість”.

Успіх закладу прийшов не відразу, але Нігоші доклав чимало зусиль в розвиток установи і в 2017 році Торішо був нагороджений вищою золотий премією, Гран-прі Карааге в категорії “Nanban chicken”, а в 2019 отримав нагороду Kara-Age Shoyu в категорії “Taste section ”

Зараз Бренд налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами: Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді, В’єтнамі, а тепер і в Україні!

Відкриваючи Торішо, ми хочемо показати Україні, як насправді харчуються японці. Показати, якою багатою, різноманітною і при цьому практичною є справжня японська їжа.

Допомагає нам відкрити заклад у Києві співзасновник і бренд-шеф Torisho в світі Hisaya Kunita, який прилетів до Києва, щоб передати свій досвід.

Торішо – це, перш за все, простота і лаконічність. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів і авторських малюнків, якими розписані стіни. У закладі 2 зали на 60 посадочних місць і відкрита кухня. Наші порції – щедрі, а ціни – демократичні. А все страви, які ми подаємо, ви без зусиль знайдете в Японії.

В основі меню – карааге (японська техніка приготування, в якій курку, м’ясо або рибу маринують від 24 до 48 годин в соусі накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують і смажать до хрусткої скоринки).

Крім карааге, в меню є:

– Удон – товста японська локшина власного виробництва з пшеничного борошна. Подаємо з соусом або бульйоном у вигляді супу. Можна в класичному або чорному вигляді.

– Окономіякі в стилі Осака – смажений японський омлет, з капусти, яєць і додатків. Подаємо з соусом Тонкацу і японським майонезом.

– Гьодза – японські смажені пельмені з хрусткою скоринкою і різноманітними начинками

– Десерти

Ще однією особливістю Торішо є наявність японських коміксів Манга, які кожен може почитати, чекаючи замовлення. В даний час в нашій “бібліотеці” всього 17 коміксів, але ми регулярно будемо поповнювати її новинками і бестселерами.

 

Ресторан японської кухні “Torishio”
Архітектори: O.S.A.

Декор: The Цех
Місцезнаходження: Київ
Авторський колектив: Халецька А., Струльов О.
Замовник: приватний замовник
Реалізовано в 2019